Ďalšie vrásky na čele van Gaala, vykĺbené rameno vyradilo Darmiana

NETKY.SK • 14 Február 2016, 11:31 • 2 min
Ďalšie vrásky na čele van Gaala, vykĺbené rameno vyradilo Darmiana

LONDÝN - Obranca Manchestru United Matteo Darmian si v sobotňajšom zápase 26. kola anglickej Premier League na ihrisku Sunderlandu vykĺbil rameno a svojmu zamestnávateľovi bude chýbať niekoľko týždňov. Taliansky futbalový reprezentant musel opustiť trávnik už v 37. minúte.

slovakia

left justify in out

"Červených diablov" od začiatku sezóny kvária zdravotné problémy obrancov, ktoré ešte zvýraznilo zranenie Darmiana. "Je to na neuverenie. Rameno má vykĺbené, takže sa budeme musieť bez neho niekoľko týždňov zaobísť. Viac zadákov už k dispozícii nemáme, ani v mládežníckom systéme," povzdychol si tréner ManU Louis van Gaal. Holandský kouč pri absencii defenzívnych opôr skúša najmä na krajoch obrany rôzne alternatívy, na pravej strane hral naposledy Donald Love a tréner si jeho výkon pochvaľoval.

 

Trápiaci sa manchesterský veľkoklub prehral v Sunderlande 1:2, čo ešte viac rozkývalo stoličku pod van Gaalom. United, ktorý v Lige majstrov vypadol už v základnej skupine, patrí v tabuľke Premier League aktuálne piate miesto.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies