Ďalšie VIDEO o útoku na dvojičky: Do veže nenarazilo lietadlo!

NETKY.SK • 5 Jún 2014, 19:24 • 2 min
Ďalšie VIDEO o útoku na dvojičky: Do veže nenarazilo lietadlo!

NEW YORK – Teroristický útok na Svetové obchodné centrum (WTC) je ešte stále témou číslo jeden pre vyznávačov konšpiračných teórií. Na YouTube sa objavilo video z útoku, ktoré má dokazovať, že do budovy žiadne lietadlo nenarazilo!

slovakia

left justify in out

Video bolo údajne vymazané z internetu, ale podarilo sa ho stiahnuť jednému mužovi, ktorý ho stihol poslať ďalej. Poukazuje na dve nezrovnalosti. Podľa autora videa, lietadlo nemôže „prejsť fasádou budovy ako nôž maslom," čo sa v prípade útoku na WTC stalo. Podľa neho nie je možné, aby lietadlo prerazilo celou svojou šírkou fasádu budovy, ktorá sa skladá zo železa a betónu.

 

Druhá vec, ktorá na videu nesedí, je že v momente keď lietadlo prechádza úrovňou budovy, ktorá sa nachádza za dvojičkami, budova ho prekryje. Vyzerá to, akoby lietadlo bolo dorobené počítačom.

 

O teroristickom útoku z 11. septembra bolo natočených mnoho filmov a napísaných veľa kníh, ktoré hovoria o tom, že budova bola zničená zámerne. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies