Aktualizované Ďalšie úmrtie v bratislavskej Petržalke! Telo mŕtveho muža našli pred panelákom

NETKY.SK • 12 Február 2018, 09:30 • 2 min
Aktualizované Ďalšie úmrtie v bratislavskej Petržalke! Telo mŕtveho muža našli pred panelákom

BRATISLAVA – V bratislavskej mestskej časti Petržalka našli mŕtve telo mladého muža. Polícia prešetruje okolnosti smrti 24-ročného mladíka, ktorého bezvládne telo našli miestni obyvatelia v nedeľu okolo 18.00 hodiny.

slovakia

left justify in out

Bezvládne telo mladého muža sa našlo v nedeľu v neskorých večerných hodinách. Muž ležal pred vchodom do jedného z panelákov na Vígľašskej ulici. Miestni obyvatelia okamžite skontaktovali políciu. Prípadom sa zaoberá príslušný útvar Policajného zboru, informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. "Hodnovernosť tohto oznámenia preverila a potvrdila, pričom na mieste sa zistilo, že ide o 24-ročného muža. Ten utrpel pádom z jedného z poschodí obytného domu zranenia, ktorým na mieste aj napriek snahe privolanej záchrannej zdravotnej služby podľahol," uviedol Szeiff.

 

Obhliadajúci lekár, ktorý bol privolaný na miesto, skonštatoval smrť. O tomto prípade informovala televízia JOJ. Bližšie informácie o príčinách jeho náhleho úmrtia sa zatiaľ nepotvrdili. Bola nariadená pitva, ktorá o mladíkovej smrti poskytne viac informácií. Príslušný útvar Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave v tejto súvislosti vedie trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. Bližšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies