Ďalšie problémy: Marián Hossa priletel do Soči so zlomeným prstom na nohe!

NETKY.SK • 10 Február 2014, 11:56 • 2 min
Ďalšie problémy: Marián Hossa priletel do Soči so zlomeným prstom na nohe!

SOČI - Slovenský hokejový útočník Marián Hossa priletel do dejiska XXII. zimných olympijských hier s menšou zdravotnou indispozíciou.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročného krídelníka to však pri hre neobmedzuje. "Dá sa povedať, že zdravotne som v poriadku, akurát mám zlomený prst na nohe. Odohral som s tým posledné štyri zápasy, dá sa to. V korčuli je to v pohode. Trochu horšie v topánke. Ale celkovo to nie je až také zlé. Na začiatku ma prst dosť bolel, ale už je to lepšie," prezradil po príchode do Soči Marián Hossa.

 

Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára sa chce v Rusku čo najskôr prispôsobiť časovému posunu. "Oproti Chicagu je to až desať hodín. Máme pár dní na aklimatizáciu a verím, že sa čo najskôr dáme do poriadku," pokračoval odchovanec trenčianskeho hokeja, ktorý si pochvaľoval presun zo zámoria do Soči. "Let bol fantastický a dosť rýchly. Je tu celkom príjemné počasie. Čakal som, že tu bude trochu chladnejšie, ale je tu krásne," poznamenal Marián Hossa. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona