Ďalšie módne šialenstvo: Prada predáva spinky za absurdnú sumu

NETKY.SK • 26 Jún 2017, 17:59 • 2 min
Ďalšie módne šialenstvo: Prada predáva spinky za absurdnú sumu

NEW YORK – Talianska módna značka Prada prišla na trh s „luxusnou“ spinkou.

slovakia

left justify in out

Vyzerá úplne tak isto ako obyčajná užitočná spinka za pár centov. Prada si však za svoj „super produkt“ pýta 185 dolárov. Pre upresnenie za jednu spinku 185 dolárov.

 

Luxusná super spinka sa vyrába v Taliansku z lešteného mincového striebra a má na sebe vyryté logo. Prada ju začala predávať len nedávno cez Barney’s New York.

 

Spinky sa tiež líšia využitím.  Zatiaľ čo tá klasická je určená na držanie papiera, tá od Prady má po kope držať peniaze (ak po jej kúpe ešte nejaké ostanú). Máte pocit, že papier a peniaze sú tvarovo tak diametrálne odlišné?

 

Na bizarnom produkte si zgustli ľudia na sociálnych sieťach, ktoré zaplavili vtipné obrázky a komentáre. Niektorí tvrdia, že za takúto sumu by mala mať spinka aj super schopnosti ako napríklad starý známy Clippy zo skorších verzii Microsoft Wordu, ktorý sa vedel hýbať a dobre vám poradiť. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona