Ďalšie malajzijské lietadlo v problémoch, počas letu vypadol generátor!

NETKY.SK • 24 Marec 2014, 17:08 • 2 min
Ďalšie malajzijské lietadlo v problémoch, počas letu vypadol generátor!

PEKING - Lietadlo leteckej spoločnosti Malaysia Airlines muselo v pondelok núdzovo pristáť na letisku v čínskom Hongkongu.

slovakia

left justify in out

Dôvodom bol výpadok palubného generátora, ktorý znemožnil stroju Airbus A330 pokračovať v lete z Kuala Lumpur do juhokórejského Inčonu. Na palube stroja sa nachádzalo 271 ľudí. Tým aerolinka z medzinárodné hongkonského letiska zariadila náhradné lety, no spätný let z Inčonu zrušila.

 

Lietadlo rovnakej leteckej spoločnosti malo problémy aj v piatok, keď muselo pristávať v nepálskom Kathmandú s porušeným predným sklom. Spoločnosť však oveľa viac trápia okolnosti zmiznutia jeho stroja s 240 ľuďmi na palube. Po Boeingu 777 neúspešne pátrajú od jeho záhadného zmiznutia z radarov pri lete z Kuala Lumpur do Pekingu. V pondelok malajzijská vláda oznámila jeho pád do Indického oceánu. Fyzické dôkazy o tom zatiaľ nie sú potvrdené.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona