Ďalšie lietadlo spoločnosti Austrian Airlines muselo neplánovane prerušiť let

NETKY.SK • 7 Máj 2015, 16:25 • 2 min
Ďalšie lietadlo spoločnosti Austrian Airlines muselo neplánovane prerušiť let

VIEDEŇ - Po štvrtý raz v priebehu niekoľkých týždňov muselo lietadlo spoločnosti Austrian Airlines (AUA) neplánovane pristáť.

slovakia

left justify in out

Stalo sa tak v stredu po tom, čo posádka stroja s 53 cestujúcimi na palube smerujúcim z Viedne do Innsbrucku zaznamenala miernejšie dymenie a rozhodla sa pre návrat na viedenské letisko.
     

Informáciu priniesol dnes s odvolaním sa na hovorkyňu spoločnosti verejnoprávny rakúsky rozhlas ORF.
     

Správu priniesol ako prvý webový odborný portál austrianwings.info, ktorý však informoval o dyme v kokpite a silnom zadymení stroja.
     

V apríli došlo k dvom podobným udalostiam na palube strojov spomínanej spoločnosti, v jednom z týchto prípadov sa lietadlo krátko po štarte z Washingtonu vrátilo na tamojšie letisko.
     

Iba v uplynulý pondelok sa Boeing 767 spoločnosti AUA smerujúci z Viedne do Chicaga vracal do rakúskej metropoly sponad územia ČR, a to pre výpadok na nešpecifikovanom signalizačnom zariadení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona