Ďalšie hrôzostrašné VIDEO IS: Tentokrát si vybrali deti!

NETKY.SK • 10 November 2015, 08:06 • 2 min
Ďalšie hrôzostrašné VIDEO IS: Tentokrát si vybrali deti!

JEMEN - Na internet preniklo ďalšie hrôzostrašné video. Bojovníci IS dávajú neustále o sebe vedieť, aby ukázali svoju silu a zastrašovali ako sa len dá.

slovakia

left justify in out

Tentokrát zašli priďaleko. Natočili video, v ktorom strieľajú deti. Daily Mail uvádza, že islamisti zavraždili 200 detí zo Sýrie. Video zverejnili aktivisti z Jemenu, ktorí proti Islamskému štátu bojujú. Videá zverejňujú, aby poukázali na zverstvá, ktoré sa odohrávajú v ich strede.

 

 

Video bolo tak otrasné, že ho nemohli ukázať v neupravenej verzii. Deti na videu ležia vedľa seba otočení tvárou k zemi. Za nimi stoja ozbrojenci z IS, ktorí do nich pália pištoľami a zo samopalov. Túto hroznú scénu aspoň čiastočne zakrýva prach, ktorý sa pri akte rozvíril. Zatiaľ nie je známe, prečo si islamisti vybrali práve deti.

 

Propagandisti IS sa neustále predháňajú, kto natočí príšernejšie video. Od stíňaniu hláv prešli, k upaľovaniu, zabíjaniu protitankovými raketami, alebo utopením v klietkach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies