Ďalšie fiasko Nicki Minaj: Po zrušení koncertu vo Francúzsku sa dostali na verejnosť prekvapivé informácie!

NETKY.SK • 11 Marec 2019, 11:18 • 2 min
Ďalšie fiasko Nicki Minaj: Po zrušení koncertu vo Francúzsku sa dostali na verejnosť prekvapivé informácie!

Nicki Minaj je zrejme na najlepšej ceste, ako definitívne prísť o fanúšikov.

slovakia

left justify in out

Doteraz máme v živej pamäti incident spred niekoľkých týždňov, kedy fanúšikovia americkej rapperky Nicki Minaj zažili v Bratislave veľké sklamanie. Dlho očakávaný koncert mal byť jednu z významných udalostí roka, no nakoniec sa vôbec nekonal. Presné okolnosti ostávajú zahalené rúškom tajomstva...

 

Krátko po bratislavskom „koncerte“ mala Minaj pokračovať vystúpením v Budapešti, ktoré sa rovnako nezaobišlo bez problémov. Speváčkine kamióny s aparatúrou totiž meškali a koncert museli presúvať na neskoršiu hodinu.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎀

Príspevok, ktorý zdieľa Barbie® (@nickiminaj),

 

Najnovšie sa v médiách objavili ďalšie informácie, ktoré opisujú nápadne podobný scenár ako ten, ktorý sa odohral na Slovensku. Tentokrát však ide o Francúzsko, konkrétne mesto Bordeaux, kde mala rapperka vystúpiť v sobotu. Koncert však na poslednú chvíľu zrušila, pričom sa odvolávala na rovnaké dôvody ako v prípade Bratislavy. Sála by vraj „neutiahla“ jej náročnú techniku.

 

Kde je ale pravda? Je možné, že technické problémy za vzniknutú situáciu nemôžu. Na vine by však mohla byť práve náročnosť a neúcta voči fanúšikom zo strany interpretky. Nasvedčuje tomu vyjadrenie jedného z pracovníkov, ktorý pripravoval sálu na koncert pre Minaj.

 

 

Anonymné snímky z písomnej konverzácie pracovníka z koncertnej haly s jedným z organizátorov eventovej agentúry Gérard Drouot Productions totiž naznačujú, že o probléme s vystúpením sa malo vedieť už v poobedných hodinách, pričom o 18. hodine už bolo jasné, že Minaj nevystúpi. Problémom pritom mala byť „nízka“ účasť – 5000 fanúšikov (rovnaké číslo ako v Bratislave). Rapperka vraj pred takýmto malým publikom odmietala vystúpiť.

 

 

Treba pripomenúť, že turné k novému albumu Queen od Minaj sa pôvodne malo konať v rámci USA, avšak kvôli nízkemu záujmu sa presunulo do Európy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona