Čistky v CNN: Zbavuje sa ďalšieho moderátora, ktorý ostro kritizoval Trumpa

NETKY.SK • 10 Jún 2017, 08:56 • 2 min
Čistky v CNN: Zbavuje sa ďalšieho moderátora, ktorý ostro kritizoval Trumpa

NEW YORK - Americká spravodajská televízia CNN rozviazala spoluprácu s ďalšou osobou za poznámky o prezidentovi Donaldovi Trumpovi, ktoré vyhodnotila ako nevhodné.

slovakia

left justify in out

Svoje pôsobenie na CNN nedobrovoľne končí americký spisovateľ a religionista iránskeho pôvodu Reza Aslan, ktorý pre CNN doteraz pripravoval program Believer (Veriaci), mapujúci rôzne náboženské smery a netradičné sekty vo svete.

"Tento kus hovna je nielen hanbou pre Ameriku a znesvätením prezidentského úradu, on je hanbou celého ľudského pokolenia," napísal Aslan na Twitter. Neskôr sa ospravedlnil "za výber slov", televízii CNN to ale nestačilo a spoluprácu s ním končí.

Pred týždňom televízia ukončila spoluprácu aj so zabávačkou Kathy Griffin po tom, čo zverejnila na Instagrame a na Twitteri krátke video, na ktorom drží v ruke maketu odrezanej zakrvavenej Trumpovej hlavy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies