Ďalšie Beňovej faux pas: Pani Sirackú si „uctila“ v šedom svetri so psom

NETKY.SK • 23 Január 2015, 18:59 • 2 min
Ďalšie Beňovej faux pas: Pani Sirackú si „uctila“ v šedom svetri so psom

BRATISLAVA – Naša europoslankyňa Monika Flašíková-Beňová má očividne problém s výberom oblečenia na slávnostné príležitosti.

slovakia

left justify in out

Zakladateľka a prezidentka Ligy proti rakovine Eva Siracká si dnes v Bratislave za účasti viacerých slovenských europoslancov prevzala Cenu európskeho občana 2014. Stala sa tak jednou zo 47 laureátov z 19 krajín Európskej únie, ktorým v roku 2014 toto ocenenie udelili. Všetci zúčastnení zvolili na túto udalosť vhodné oblečenie až na Moniku Flašíkovú-Beňovú.

 

Naša europoslankyňa si pani doktorku Sirackú "uctila“ v šedých nohaviciach a šedom svetri s veľkým psom, ktorý má vedľa seba červenú loptu a nápis "I don't fetch“ (neaportujem – pozn.). Túto fotografiu uverejnila poslankyňa na svojom Facebooku s popisom: "Bola som si pre nové okuliare a kúpila som si červený rámik."

 

img

 

„Stále platí, že šaty robia človeka. Primeraný odev je prejavom úcty a umocňuje význam slávnostnej chvíle. K tomu stačí slušnosť, hoci europoslankyňa by mala poznať aj protokol,“ okomentovala pre netky.sk Flašíkovej outfit odborníčkana protokol pani Deana Lutherová.

 

img

 

„Áno, áno, vidíte správne. Eduardovi Kukanovi naozaj nesedí jeho oblek a smutne sa pozerá do objektívu. Zato však s hrdým a plamenným pohľadom i postojom  školáčky, nebojácne (a snáď i trochu závistlivo) sa díva v ústrety budúcnosti Monika. Úprimne si myslím, že láska k akémukoľvek psiemu plemenu sa dá vyjadriť aj iným, sofistikovanejším spôsobom a že obliecť si tento svetrík na odovzdávanie „Ceny európskeho občana“ bolo krokom vedľa. Skrátim to – nech  žije šedá a s ňou cit pre protokol,“ zhodnotil pre netky.sk Flašíkovej oblečenie známy stylista Maroš Kočišík.

 

V roku 2005 sa Monika Flašíková-Beňová  stala terčom nielen slovenských ale aj zahraničných médií po tom, ako si v tričku s potlačou Marilyn Monroe „uctila“ pamiatku zosnulého pápeža Jána Pavla II.

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies