Ďalšie auto vrazilo do chodcov v Londýne, v kritickom stave zostáva 25-ročný muž

NETKY.SK • 26 Február 2017, 17:45 • 2 min
Ďalšie auto vrazilo do chodcov v Londýne, v kritickom stave zostáva 25-ročný muž

LONDÝN - Päť ľudí previezli dnes so zraneniami do nemocnice po tom, ako auto narazilo do skupiny chodcov v juhovýchodnej časti Londýna. S odvolaním sa na políciu o tom informovali miestne médiá.

slovakia

left justify in out

Stav jedného z celkove piatich chodcov, do ktorých vrazilo dnes ráno auto v juhovýchodnej časti Londýna, je hodnotený ako kritický; zvyšní štyria zranení sa nachádzajú v stabilizovanom stave.

 

Incident, pri ktorom vozidlo značky Mercedes vyšlo mimo vozovku a zastavilo sa pri oplotení autobusovej vozovne, nahlásili krátko pred 08.30 h miestneho času (09.30 h SEČ) z ulice Bromley Road v londýnskej časti Bellingham. Vodiča na mieste zatkli pre podozrenie z riadenia vozidla pod vplyvom alkoholu a nebezpečnej jazdy, ktorou spôsobil vážnu ujmu na zdraví.

 

Podľa údajov polície, ktoré priniesla stanica BBC, zostáva v kritickom stave 25-ročný muž, zatiaľ čo stav iného 25-ročného muža a 35-ročnej ženy, označovaný spočiatku takisto za kritický, sa podarilo stabilizovať. Do nemocnice previezli so zraneniami aj dvoch mužov vo veku 36 a 45 rokov.

 

Londýnska služba rýchlej zdravotnej pomoci podľa BBC informovala, že jej pracovníci ošetrili zrazeným chodcom pred odvozom do nemocnice rôzne zranenia v oblasti hlavy, hrudníka a nôh. V nemocnici skončil aj vodič mercedesu, ktorý utrpel poranenie hlavy.

 

Údajne opitého vodiča zatkol prítomný policajt mimo služby. Podľa vyjadrenia londýnskej metropolitnej polície zatiaľ nič nenasvedčuje tomu, že by mohol dnešný incident súvisieť s terorizmom. Okolie miesta udalosti medzičasom opäť sprístupnili verejnosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies