Ďalšia zmena na reprezentačnom úseku žien, po Pakuszovi skončil aj Petrovič

NETKY.SK • 18 Apríl 2018, 14:45 • 2 min
Ďalšia zmena na reprezentačnom úseku žien, po Pakuszovi skončil aj Petrovič

BRATISLAVA - Tréner reprezentačných tímov junioriek Slovenska do 15, 17 a 19 rokov Branislav Petrovič sa so Slovenským futbalovým zväzom (SFZ) dohodol na ukončení vzájomnej spolupráce. Pred niekoľkými týždňami sa vzdal funkcie trénera ženskej futbalovej reprezentácie Zsolt Pakusza, ktorý túto pozíciu zastával desať rokov a bol najdlhšie pôsobiacim reprezentačným trénerom.

slovakia

left justify in out

Riaditeľ technického úseku SFZ Ján Greguš spolu s viceprezidentom SFZ pre štátne reprezentácie Karolom Belaníkom sa budú zaoberať hľadaním nového trénera v najbližšom období. Družstvo junioriek do 15 rokov v prípravnom dvojzápase s Českom (20. a 22. apríla) dočasne povedie Jozef Jelšic.

 

"Slovenský futbalový zväz po vzájomnej dohode ukončil spoluprácu s trénerom reprezentačných tímov junioriek kategórie do 15, 17 a 19 rokov Branislavom Petrovičom k 18. aprílu 2018. Riaditeľ technického úseku SFZ Ján Greguš spolu s viceprezidentom SFZ pre štátne reprezentácie Karolom Belaníkom sa budú zaoberať hľadaním nového trénera v najbližšom období. Družstvo junioriek do 15 rokov v priateľskom dvojzápase s Českom (20. a 22. apríla) dočasne povedie Jozef Jelšic," uviedla hovorkyňa SFZ Monika Jurigová.

 

"Ďakujem Slovenskému futbalovému zväzu za to, že som mohol trénovať ženské juniorské kategórie," stroho reagoval Petrovič.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies