Ďalšia zaujímavá kombinácia na Rizin FC: V klietke sa opäť objaví Cro Cop

NETKY.SK • 29 December 2016, 09:52 • 2 min
Ďalšia zaujímavá kombinácia na Rizin FC: V klietke sa opäť objaví Cro Cop

MOSKVA - Na tohto ročnom Rizin FF 3 organizujú veľmi očakávaný turnaj bez váhovej kategórie. Posledné dni doplnili štartovku s troma veľmi nabitými menami. Sú nimi Muhammed Lawal, Mirko Filipovič a Heath Herring. Prví dvaja nastúpia proti sebe. Pôvodne mal proti Filipovičovi zápasiť Wanderlei Silva ale on odstúpil. Herring zaskakuje namiesto Shanea Carwina, jeho súperom bude Amir Aliakbari.

slovakia

left justify in out

Lawal ktorý zápasí v poloťažkej váhe, minulý týždeň porazil na Bellator 169 Satoshihio Ichiho, ktorý je zápasníkom ťažkej váhy. Práve po tomto galavečeri potvrdilo vedenie Bellatoru FC účasť Lawala na Rizine, ale vtedy sa ešte nevedelo meno súpera. O účasti Herringa písali prvýkrát na BloodyElbow.com. Ide mimochodom o komentátora Rizinu.

 

Gala sa uskutoční 29. decembra v Saitama Super Arene. Potom po dvoch dňoch na Silvestra sa tu stretnú postupujúci zápasníci vo finále.

 

Lawal má za sebou dosť silnú sériu zápasov. Z 8 zápasov vyhral 7 a iba 1 prehral. Minulý rok sa mu podaril husársky kúsok keď vyhral turnaj poloťažkej váhy práve v tejto organizácií. Za dva dni zvíťazil v 3 zápasoch. Filipovič má za sebou šnúru 4 víťazných zápasov.

 

Herring mal posledný zápas na UFC 87 čo bolo v roku 2008! Vtedy prehral proti Brockovi Lesnarovi, jeho profesionálne skóre je 28 výhier a 14 prehier. Zápasil aj v organizácií Pride FC kde bol ozajstným miláčikom divákov. Jeho súperom bude iránsky zápasník Aliakbari. Je to 29 ročný zápasník s 3 výhrami a je zatiaľ bez prehry.

 

Tí ktorí poznajú organizáciu Rizin vedia, že môžu očakávať skvelú šou. Okrem spomínaných zápasníkov tam uvidíme ešte týchto bojovníkov: Krona Gracieho, Andyho Souera, Gabi Garciu, veterána KSW Szymona Bajora, Kaidoa Hovelsona a ešte veľa ďalších. Aj keď sa nejedná o svetové triedy aj tak sa očakávajú šialené zápasy hlavne v bezváhovom turnaji.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies