Ďalšia zastávka, Anglicko? Guardiola sa rozhodne v nasledujúcich 24 hodinách

NETKY.SK • 26 Apríl 2012, 20:20 • 2 min
Ďalšia zastávka, Anglicko? Guardiola sa rozhodne v nasledujúcich 24 hodinách

alšia zastávka, Anglicko? Guardiola sa rozhodne v nasledujúcich 24 hodinách - Futbal BARCELONA - Podľa správ v Katalánsku, by Pep Guardiola mohol byť budúcim trénerom Anglicka.

slovakia

left justify in out

imgBARCELONA - Podľa správ v Katalánsku, by Pep Guardiola mohol byť budúcim trénerom Anglicka.

Tréner Barcelony má čoskoro oznámiť, či podpíše novú zmluvu na Nou Campe po tom, čo jeho tím vypadol z Ligy majstrov a nezvládli súboj o titul v španielskej lige.
Španielske noviny El Mundo Deportivo tvrdia, že Guardiolu láka myšlienka na „generálnu opravu“ reprezentácie Anglicka.

Hovorí sa, že anglická FA by ho chcela aspoň do poradenskej funkcie, ak by mu pozícia nástupcu Fabia Capella nakoniec prišla neatraktívna.

Guardiola sa mal dnes popoludní stretnúť s prezidentom klubu, Sandrom Rossellom, aby v piatok ráno oznámil, ako to bude s jeho budúcnosťou na Nou Campe.

Očakáva sa, že Guardiola by sa po naučení jazyka mohol do určitej miery podieľať na koučovaní reprezentácie Anglicka, keďže preukázal obdiv nad štýlom futbalu v Barclays Premier League.

Mundo Deportivo tvrdí, že Guardiolu navštívil technický riaditeľ Chelsea, Michael Emenalo, ohľadne  prevzatia trénerského žezla na Stamford Bridge, v lete po skončení aktuálnej sezóny.

Manchester City a Liverpool sú taktiež spájané s Guardiolom, kým brat Sira Alexa Fergusona, Martin, ktorý je pravidelným skautom v Španielsku, sa tiež s ním stretol, aby diskutovali o možnostiach prevzatia Manchestru United.

Barcelona dúfa, že Guardiola sa rozhodne zostať, ale začali už zvažovať meno možného nástupcu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies