Ďalšia vynútená zmena v tíme SR, Šatan musel meniť nomináciu

NETKY.SK • 22 August 2017, 07:55 • 2 min
Ďalšia vynútená zmena v tíme SR, Šatan musel meniť nomináciu

Bratislava - V nominácii slovenskej hokejovej reprezentácie na prípravné súboje s ČR prišlo k ďalšej zmene. Hneď v prvý deň tréningového kempu v Žiline musel generálny manažér Miroslav Šatan riešiť zranenie obrancu Juraja Valacha z Chomutova. Ten si podľa informácie na oficiálnom webe SZĽH počas ranného tréningu privodil svalové zranenie a nahradí ho Matúš Holenda z Dukly Trenčín.

slovakia

left justify in out

"Juraj si pri prudkom pohybe natiahol medzirebrové svalstvo. Absolvoval vyšetrenie v nemocnici, ale jeho stav si vyžaduje ďalšie hĺbkové vyšetrenia, ktoré by vylúčili prípadne natrhnutie. V tejto fáze preto nie je dôvod siliť jeho zotrvanie v príprave," uviedol lekár slovenskej reprezentácie MUDr. Jaroslav Hanulák.

 

Realizačný tím pod vedením nového trénera Craiga Ramsayho musel už predtým urobiť dve zmeny, Dávida Skokana nahradil Marek Zagrapan a Ivana Baranku Ladislav Romančík. Slováci odohrajú dva prípravné zápasy proti Česku 23. augusta v Třinci a o deň neskôr v Žiline.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies