Ďalšia vojnová sekera je vonku! Brad Pitt ženie Angelinu Jolie pred súd

NETKY.SK • 8 Jún 2022, 10:02 • 2 min
Ďalšia vojnová sekera je vonku! Brad Pitt ženie Angelinu Jolie pred súd

Brad Pitt a Angelina Jolie tvorili jeden z najznámejších párov sveta. Všetko sa však skončilo v roku 2016, kedy dvojica ohlásila koniec. Súdne ťahanice týkajúce sa starostlivosti o ich 6 detí sa viedli ešte dlho po tom, ako ich vzťah oficiálne skončil.

slovakia

left justify in out

Dnes to vyzerá tak, že exmanželia opäť vykopali vojnovú sekeru. Pitt totiž žaluje Jolie za to, že predala svoj podiel v ich vinárstve ruskej spoločnosti, ktorú vlastní kontroverzný pracháč Yuri Shefler. Tento podnikateľ je veľkou rybou v alkoholovom priemysle a podľa hercových právnikov chce postupne celé vinárstvo prebrať. Tí tvrdia aj to, že Rus je známy svojimi bezcitnými obchodnými praktikami, čo do veľkej miery ohrozuje povesť vinárstva, ktorú herec dlhodobo budoval.

 

img

 

Právni zástupcovia ďalej tvrdia, že Jolie predala svoj podiel bez toho, aby o tom Pitt vedel. Dvojica sa mala počas rozvodu dohodnúť, že bez súhlasu toho druhého svoj podiel vo vinárstve nepredajú. Ďalší problém vidia právnici v tom, že predaj porušuje dohodu o rozdelení majetku, ktorú uzavreli po rozvode.

 

img

 

Podľa hercových právnikov Jolie nijakým spôsobom neprispela k úspechom vinárstva, ktoré sa momentálne radí k svetovo uznávaným výrobcom rúžového vína. Pitt preto požaduje od svojej exmanželky náhradu škody, ktorá sa má preukázať pred súdom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies