Ďalšia tragická nehoda v Chorvátsku so Slovákom: Na tom istom úseku!

NETKY.SK • 27 August 2015, 16:04 • 2 min
Ďalšia tragická nehoda v Chorvátsku so Slovákom: Na tom istom úseku!

ZÁHREB - Ďalšia tragická nehoda sa stala v Chorvátsku na tzv. Jadranskej magistrále, na tom istom úseku, kde havaroval a tragicky zahynul slovenský motorkár.

slovakia

left justify in out

Pred dvomi dňami sme vás informovali o tragickej nehode Slováka, ktorý havaroval v Chorvatsku. Dvadsaťšesťročný motorkár sa čelne zrazil s autom, v ktorom cestovali českí turisti.

 

K nehode došlo na tzv. Jadranskej magistrále – ceste D-8 blízko obce Zaton Doli, ktorá leží blízko hraníc Chorvátska s Bosnou a Hercegovinou.

 

img

 

Bude to znieť asi neuveriteľne, ale na tom istom úseku havarovalo dva dni na to slovenské pohrebné auto, ktoré išlo vyzdvyhnúť práve spomínaného motorkára.

 

img

 

Podľa portálu dubrovackidnevnik.rtl.hr došlo k nehode pohrebného vozidla včera v popoludňajších hodinách pri chorvátskej obci Zaton Doli. Pohrebné auto sa zrazilo s Fiatom Uno, v ktorom zomrel chorvátsky vodič.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies