Ďalšia tragická dopravná nehoda: Pri Kežmarku zahynul vodič

NETKY.SK • 6 September 2016, 14:35 • 2 min
Ďalšia tragická dopravná nehoda: Pri Kežmarku zahynul vodič

RAKÚSY – Tragická dopravná nehoda sa stala dnes v dopoludňajších hodinách pred obcou Rakúsy v okrese Kežmarok. Hovorca Operačného strediska záchranárov Boris Chmel pre TASR uviedol, že zrážku dvoch osobných automobilov neprežil vodič z obce Rakúsy, jeho spolujazdci sú zranení, dvaja z nich ťažko. Na mieste zasahovali aj leteckí záchranári.

slovakia

left justify in out

„Po zrážke dvoch osobných automobilov boli na mieste dvaja ťažko zranení a jeden ľahšie zranený pasažier. Štvrtý cestujúci svojim vážnym zraneniam na mieste podľahol,“ uviedla hovorkyňa spoločnosti Air-Transport Europe Zuzana Hopjaková. Lekárka leteckých záchranárov po prílete na miesto nehody prevzala do svojej starostlivosti ťažko zraneného muža, ktorý utrpel vážny úraz hlavy a bol v bezvedomí. Podľa Hopjakovej mu poskytla neodkladné zdravotné ošetrenie a po napojení na umelú pľúcnu ventiláciu bol pacient v kritickom stave letecky prevezený na centrálny príjem nemocnice v Poprade.

 

Hovorca Krajského riaditeľského Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik informoval, že príčiny nehody sa vyšetrujú.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies