Ďalšia tragédia v Rusku: Zastrelili dvoch policajtov privolaných k dopravnej nehode

NETKY.SK • 4 Apríl 2017, 08:13 • 2 min
Ďalšia tragédia v Rusku: Zastrelili dvoch policajtov privolaných k dopravnej nehode

ASTRACHÁN - V juhoruskom meste Astrachán zastrelili dnes neznámi páchatelia dvoch policajtov, ktorí boli privolaní k dopravnej nehode. Pre agentúru RIA Novosti to uviedla miestna pobočku ministerstva vnútra.

slovakia

left justify in out

"V noci 4. apríla prišlo na dopravnú políciu hlásenie o zrážke vozidiel GAZelle a Nissan March v Leninskom obvode mesta Astrachán. Na miesto bola vyslaná motorizovaná hliadka samostatného práporu dopravnej polície. Podľa predbežných informácií v čase zapisovania dopravnej nehody boli inšpektori napadnutí účastníkmi nehody, ktorí sa nachádzali v mikrobuse. Útočníci spustili paľbu na strážcov poriadku a z miesta činu utiekli. Policajti podľahli zraneniam pred príchodom sanitky," informovala miestna pobočka rezortu vnútra.

Podozrivých je osem osôb. V rámci operácie Siréna po nich pátrajú policajti aj príslušníci tajnej služby. Ruské orgány sú presvedčené, že za útokom je radikálna islamistická skupina.

Zabití policajti mali hodnosť poručíka a nadporučíka. Po jednom z nich zostali dve deti.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona