Ďalšia streľba v USA! Desať mŕtvych a najmenej 16 zranených

NETKY.SK • 4 August 2019, 11:35 • 2 min
Ďalšia streľba v USA! Desať mŕtvych a najmenej 16 zranených

DAYTON - Desať mŕtvych vrátane strelca a ďalších najmenej 16 zranených je výsledok nedeľňajšej streľby v meste Dayton v americkom štáte Ohio.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom na Twitteri miestna polícia.

 

Podľa nej sú už na scéne aj príslušníci Federálneho úradu pre vyšetrovanie (FBI), ktorí budú pomáhať pri objasňovaní prípadu.

 

 

Polícia spresnila, že streľba vypukla po polnoci vo štvrti Oregon. "Keď vypukla streľba, mali sme v bezprostrednej blízkosti svojich príslušníkov a boli sme schopní rýchlo reagovať a ukončiť to," uviedla daytonská polícia.

 

 

Internetové vydanie novín Dayton Daily News s odvolaním sa na svoje zdroje predtým informovalo, že podľa nepotvrdených správ začala strieľať osoba, ktorej bol odmietnutý vstup do baru - a že už je tiež po smrti.

 

 

Ide o druhú streľbu v USA za posledných 24 hodín. Najmenej 20 ľudí prišlo o život pri sobotňajšej streľbe v nákupnom centre v texaskom meste El Paso. Podozrivého zadržali.

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona