Ďalšia rana pre ruskú zbornú, Orlov si zlomil ruku a dohral

NETKY.SK • 13 Máj 2014, 12:53 • 2 min
Ďalšia rana pre ruskú zbornú, Orlov si zlomil ruku a dohral

MINSK - Po útočníkovi Andrejovi Loktionovovi prišla ruská hokejová reprezentácia do konca majstrovstiev sveta v Minsku aj o obrancu Dmitrija Orlova.

slovakia

left justify in out

Podľa správy na oficiálnom webe Ruskej hokejovej federácie (FHR) si 22-ročný bek tímu zámorskej NHL Washington Capitals zlomil ruku a pripravuje sa na cestu do hlavného mesta USA, kde absolvuje liečbu. Mladý ruský bek sa pravdepodobne zranil v II. tretine pondelkového duelu na MS proti výberu USA (6:1). Práve v druhej dvadsaťminútovke absolvoval Orlov posledné z pätnástich striedaní, v tretej časti už do hry nezasiahol. Na tohtoročnom šampionáte si už rodák z Novokuznecka nezahrá.

 

Hneď v prvom súboji ruskej "zbornej" v Minsku sa zranil útočník Andrej Loktionov, ktorý v pondelok predpoludním absolvoval vo švajčiarskom Zürichu operáciu ramena. Dvadsaťtriročný center rovnako ako Orlov pôsobí v NHL, v sezóne 2013/2014 hral za New Jersey a Carolinu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies