Ďalšia raketa odpálená z Libanonu zasiahla Izrael

NETKY.SK • 15 Júl 2014, 07:20 • 2 min
Ďalšia raketa odpálená z Libanonu zasiahla Izrael

JERUZALEM - Minimálne jedna delostrelecká strela vypálená z Libanonu dopadla v pondelok na územie severného Izraela, píše agentúra Reuters s odvolaním sa na libanonské a izraelské bezpečnostné zdroje.

slovakia

left justify in out

Ide už štvrtý takýto útok na Izrael z Libanonu od začiatku týždeň trvajúcej izraelskej ofenzívy proti susediacemu palestínskemu pásmu Gazy. 

 

Izraelská armáda na útok reagovala delostreleckou streľbou namierenou na miesto odpálenia rakiet v južnom Libanone. Bezprostredné správy nehovorili o žiadnych obetiach ani škodách spôsobených raketovým útokom. Podľa libanonských bezpečnostných zdrojov bola raketa odpálená v blízkosti južného prístavného mesta Tyre.     

 

V piatok libanonské úrady oznámili zatknutia muža  podozrivého z jedného z raketových útokov. Štátna libanonská tlačová agentúra informovala, že zadržaný bol členom "fundamentalistickej  skupiny". Bližšie podrobnosti neposkytla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies