Ďalšia politická strana: Radičovej priateľ Balázs zakladá Občiansku platformu

NETKY.SK • 9 Máj 2013, 14:51 • 2 min
Ďalšia politická strana: Radičovej priateľ Balázs zakladá Občiansku platformu

BRATISLAVA - Publicista a priateľ bývalej premiérky Ivety Radičovej Marián Balázs zakladá Občiansku platformu. Chce budovať lepšie a modernejšie Slovensko pre všetkých občanov. Informuje o tom dnes portál Aktuálne.sk.

slovakia

left justify in out

Na projekte pracuje aj analytik MESA 10 Radovan Kavický, bývalá poradkyňa premiérky a niekdajšia členka Slobodného Fóra Ľubica Navrátilová, jej bývalý stranícky kolega a štátny tajomník ministerstva dopravy Branislav Opaterný, bývalá novinárka a v súčasnosti riaditeľka občianskeho združenia Šanca pre nechcených Anna Ghannamová či herec Maroš Balážik.

Podľa Balázsa si občania zaslúžia také perspektívy a podmienky na prácu a život, aby nemuseli odchádzať do zahraničia. "A tí, ktorí odchádzajú na zahraničné štúdiá, aby sa s hrdosťou vrátili a svoje poznatky a vedomosti zúročili na Slovensku," uvádza Balázs. Sľubuje, že spolu s odbornou verejnosťou a občianskou spoločnosťou budú prinášať riešenia. 

Expremiérka Radičová pre Aktuálne.sk povedala, že o aktivite Mariána Balázsa vie, keďže ju avizoval už pred viac ako rokom. O vstupovaní do platformy nehovorí. "Nie je to štruktúra na vstupovanie a vystupovanie. Je to platforma, v ktorej ponúkajú konkrétne riešenia ľudia, ktorí sa nad jednotlivými problémami zamýšľajú. Pokiaľ bude záujem o moje poznatky, keďže sa dlhodobo venujem problémom nezamestnanosti a demokratizácie, ponuka na uplatnenie cez túto webstránku ako jeden z kanálov na prezentovanie výsledkov, určite hovorím áno," uviedla pre Aktuálne.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies