Ďalšia pokuta pre Legiu Varšava za správanie fanúšikov

NETKY.SK • 11 November 2016, 13:26 • 2 min
Ďalšia pokuta pre Legiu Varšava za správanie fanúšikov

NYON - Európska futbalová únia (UEFA) potrestala Legiu Varšava už druhýkrát v tohtosezónnej edícii Ligy majstrov za násilné správanie sa fanúšikov. Poľský šampión musí opäť zaplatiť pokutu 80.000 eur, navyše jeho priaznivci nemôžu vycestovať na najbližší duel F-skupiny do Dortmundu.

slovakia

left justify in out

Disciplinárna komisia UEFA opätovne sankcionovala Legiu za násilnosti počas duelu na pôde Realu Madrid, kde prehrala 1:5. Niekoľko fanúšikov sa pred štadiónom dostalo do potýčky s policajnými zložkami. Na základe vyhlásenia UEFA nesmie Legia predávať vstupenky na zápas v Dortmunde, ktorý je na programe 22. novembra. Dodatočný zákaz navštíviť ďalšie dve vonkajšie stretnutia vstúpi do platnosti vtedy, ak sa priaznivci poľského klubu v priebehu ročnej podmienky opäť previnia voči poriadku.

 

Legia hrala pred prázdnymi tribúnami aj v minulom stretnutí proti Realu Madrid, s ktorým doma senzačne remizovala 3:3. Do tabuľky F-skupiny si pripísala prvý bod a udržala si šancu na účasť v jarnom šestnásťfinále Európskej ligy, kam sa môže prebojovať z tretieho miesta.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies