Ďalšia akcia NAKA! Stovka elitných policajtov zasahuje po celom Slovensku

NETKY.SK • 30 November 2021, 09:42 • 2 min
Ďalšia akcia NAKA! Stovka elitných policajtov zasahuje po celom Slovensku

BRATISLAVA - Policajná akcia sa má týkať miliónových tendrov v Národnej diaľničnej spoločnosti (NDS).

slovakia

left justify in out

Príslušníci Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) v utorok od skorých ranných hodín vykonávajú úkony na území celého Slovenska. Informáciu, ktorú zverejnil portál Aktuality.sk, potvrdila Andrea Dobiášová z Prezídia Policajného zboru.

 

Podľa slov Dobiášovej úkony súvisia s dokumentovaním ekonomickej trestnej činnosti. "Bližšie informácie poskytneme, až keď to procesná situácia dovolí," dodala Dobiášová.

 

Podľa portálu polícia zasahuje v Bratislave, Trenčíne a v Žiline, ale aj na východe Slovenska. V teréne by mala byť stovka elitných policajtov. Akcia sa má týkať manipulácií verejných obstarávaní v Národnej diaľničnej spoločnosti. Ako pripomínajú Aktuality.sk, ide už o štvrtý zaťah polície týkajúci sa NDS.

 

Na jeseň minulého roka vyšetrovatelia preverovali predražený nákup kamier za desiatky miliónov eur. NAKA si pri akcii posvietila aj na priestory nitrianskej firmy Bödörovcov – SBS Bonul. Obvinených je niekoľko osôb z machinácií pri verejnom obstarávaní a porušovania povinnosti pri správe cudzieho majetku

 

Mohlo by vás zaujímať: Telenovela zvaná nový elektronický mýtny systém. Diaľničiari opäť zmenili termín na ponuky!

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies