FOTO Ďalší známy párik spečatil svoj vzťah: Karlie Kloss a Joshua Kushner sú oficiálne svoji!

NETKY.SK • 19 Október 2018, 10:09 • 2 min
FOTO Ďalší známy párik spečatil svoj vzťah: Karlie Kloss a Joshua Kushner sú oficiálne svoji!

BRATISLAVA - Americká modelka Karlie Kloss sa tri mesiace po oznámení zásnub vydala za podnikateľa Joshuu Kushnera.

slovakia

left justify in out

Zástupcovia 26-ročnej rodáčky z Chicaga magazínu People potvrdili, že dvojica sa zosobášila vo štvrtok večer. Blondínka mala vo svoj veľký deň na mieru ušité šaty z dielne módneho domu Dior.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10.18.2018 ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Karlie Kloss (@karliekloss),



Kloss a Kushner si povedali svoje "áno" počas malého židovského obradu na severe štátu New York v spoločnosti asi 80 ľudí. Na jar pritom pripravujú väčšiu oslavu pre blízkych a priateľov. „Svadba bola intímna a dojímavá. Pár žiaril šťastím," prezradil pre People priateľ mladomanželov, ktorý sa zúčastnil na ceremónii.

Dvojica, ktorá je spolu od roku 2012, oznámila svoje zasnúbenie v júli, niekoľko týždňov po tom, ako 33-ročný Kushner počas romantického víkendu požiadal Kloss o ruku. Joshua Kushner je mladší brat Jareda Kushnera, ktorý je poradcom prezidenta Donalda Trumpa a manželom jeho dcéry Ivanky. Kloss sa k politickej orientácii Kushnerovcov verejne nevyjadruje, no sama podľa vlastných slov vo voľbách v roku 2016 hlasovala za Hillary Clinton. Modelka pritom údajne v júni konvertovala na judaizmus, rovnako ako Ivanka Trump pred zasnúbením s Kushnerovým starším bratom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Joshua Kushner (@joshuakushner),



Karlie Kloss je známa najmä ako jeden z "anjelikov" značky Victoria's Secret, medzi ktorých patrila v rokoch 2013 - 2015. Pre luxusnú značku spodnej bielizne pritom po prvý raz pracovala v roku 2011. Verejnosť ju mohla vidieť aj v reklamách pre Nina Ricci, Chloé, Lacoste, Yves Saint Laurent alebo Dolce & Gabbana. Predvádzala tiež pre Calvina Kleina, Karla Lagerfelda či Marca Jacobsa. Objavila sa napríklad aj na titulných stránkach viacerých vydaní magazínu Vogue.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On Wednesdays... 🎀

Príspevok, ktorý zdieľa Karlie Kloss (@karliekloss),



Informácie pochádzajú z webstránky people.com a archívu agentúry SITA.

Pôvodný článok:
https://people.com/style/karlie-kloss-marries-joshua-kushner/



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona