Ďalší veľký prestup na domácej MMA scéne? Pirát Krištofič dostal ponuku od RFA

NETKY.SK • 27 Máj 2022, 10:39 • 2 min
Ďalší veľký prestup na domácej MMA scéne? Pirát Krištofič dostal ponuku od RFA

Vznik organizácie Real Fight Arena rozbúril stojaté vody česko-slovenskej scény bojových športov. Tím promotéra Borisa Marhanského sa neustále snaží dopĺňať súpisku bojovníkov o nové mená. Najnovšie sa zamerali na Samuela Piráta Krištofiča.

slovakia

left justify in out

Pirát patrí medzi stálice Oktagonu MMA a ide o jedného z najvýraznejších fighterov v našich končinách. Člen trnavského Spartakus Fight Gymu sa objavil aj na podujatí RFA Grand Opening, aby podporil svojho kamaráta, ktorý zápasil v hlavnom ťaháku. „Nemyslím si, že je to pre nich (Oktagon – pozn.) problém. Veď som slobodný človek. Bol som podporiť svojho priateľa Milana Ďatelinku, ktorému to nevyšlo,“ reagoval v polovici mája na otázku, či nebude mať kvôli svojej účasti v Bratislave problém so svojím súčasným chlebodarcom.

 

 

Krištofič v tom čase skritizoval promotéra Oktagonu Ondřeja Novotného kvôli výplate za zápas s Milošom Petráškom na podujatí Underground, ktorý napokon dospel do remízového výsledku. Novotnému sa naopak nepáčilo, že si Slovák len necelé dva týždne po náročnom zápase dohodol súboj na udalosti Fight Night Challenge.

 

 

Fanúšikov pochopiteľne zaujímalo, či by bol Pirát ochotný prestúpiť do RFA. Tridsaťdvaročný bojovník sa však nechal počuť, že ako jeden z mála fighterov zatiaľ od konkurencie Oktagonu nedostal konkrétnu ponuku. To sa v priebehu niekoľkých dní zmenilo, aspoň na základe jeho najnovšieho príspevku na YouTube.

 

 

„Už sme mali schôdzku. Dostal som od RFA ponuku, veľmi zaujímavú. Momentálne mám s Ondrom (Novotným – pozn.) riešiť nový kontrakt a ako to bude pokračovať, takže uvidíme, čo bude. Oktagon je už zabehnutý kolos. RFA sa zase snaží. Pre mňa nie je ani jeden, ani druhý zlý. Pokecáme a uvidíme, čo bude s našimi životmi. Život píše veselé i smutné príbehy. Dúfam ale, že v mojom prípade budú už len veselé.“



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona