Ďalší útok v električke: Cestujúci chcel napadnúť vodiča bratislavskej MHD!

NETKY.SK • 30 December 2014, 15:56 • 2 min
Ďalší útok v električke: Cestujúci chcel napadnúť vodiča bratislavskej MHD!

BRATISLAVA - Agresívny cestujúci v bratislavskej MHD sa v pondelok (29.12.) v neskorých večerných hodinách pokúsil napadnúť vodiča električky.

slovakia

left justify in out

Vďaka rýchlemu zásahu dispečingu Dopravného podniku Bratislava (DPB) a polície sa však tomu podarilo zabrániť, informovala TASR vedúca odboru marketingu a komunikácie DPB Zuzana Vachová.
     

Podľa jej slov v pondelok o 22.22 h vyslal vodič linky číslo 5 núdzový signál – napadnutie cestujúcim. Dispečing DPB na miesto Račianska – Nový záhon, kde sa vozidlo nachádzalo, vyslal dispečerov a policajné hliadky. "Zásah bol vykonaný do štyroch minút. Cestujúceho zadržala a riešila prítomná polícia. Dobíjal sa totiž do kabínky vodiča a správal sa agresívne," uviedla Vachová. 
     

Ako ďalej spresnila, keď cestujúci zistil, že vodič vyslal núdzový signál, pokúsil sa z vozidla ujsť, no nepodarilo sa mu to. "K zraneniu cestujúcich, vodiča ani k poškodeniu vozidla nedošlo. Cestujúci policajtom po zadržaní vysvetlil svoje konanie ako skrat," dodala Vachová.
     

Premávka električkových liniek bola na Račianskej – Nový záhon v smere do centra zdržaná 16 minút.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies