Ďalší útok na americkú políciu: Pred budovou súdu v Michigane zastrelili dvoch policajtov

NETKY.SK • 12 Júl 2016, 10:06 • 2 min
Ďalší útok na americkú políciu: Pred budovou súdu v Michigane zastrelili dvoch policajtov

WASHINGTON - Dvoch policajtov zastrelil a ďalšej osobe spôsobil zranenia strelec dnes pred budovou súdu v americkom štáte Michigan. Útočník bol identifikovaný ako Larry Darnell Gordon. Informuje o tom stanica BBC s odvolaním sa na miestne médiá.

slovakia

left justify in out

Michiganská štátna polícia potvrdila tento incident pre miestnu televíznu stanicu WZZM13, ktorá vysiela pre mesto St Joseph. Šerif okresu Berrien na tlačovej konferencii potvrdil, že medzi obeťami sú dvaja policajti a samotný útočník.

 

 

Podľa WZZM13 polícia uzavrela priestor vôkol budovy súdu. O streľbe informoval na sociálnej sieti jeden zo zamestnancov súdu. Letoviskové mesto St Joseph sa nachádza približne 160 kilometrov východne od Chicaga.

 

Incident potvrdil na Twitteri aj michiganský guvernér Rick Snyder. Strelné zranenia utrpel zástupca šerifa a bol prevezený do nemocnice. Tragický incident sa stal iba niekoľko dní po tom, ako boli v Dallase zastrelení piati policajti.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies