Ďalší útok fekálneho fantóma: Polícia prosí ženy o pomoc

NETKY.SK • 3 Február 2016, 11:20 • 2 min
Ďalší útok fekálneho fantóma: Polícia prosí ženy o pomoc

BRATISLAVA - Fekálny fantóm znovu útočí. Polícia prijala včera ďalšie oznámenie o jeho vyčíňaní. Muži zákona sa preto obracajú s prosbou na všetky ženy v hlavnom meste, aby pomohli pri dolapení tohto muža.

slovakia

left justify in out

„Polícia v súčasnosti pracuje s viacerými vyšetrovacími verziami, útokmi sa intenzívne zaoberá,“ povedal policajný hovorca Michal Szeiff. Polícia zaznamenala nové útoky v piatok a dokopy ich je už šesť.

 

Prvýkrát zaútočil 29.1 o 19:45 na Radlinského ulici, kedy žene na nohu vylial moč. Druhý útok sa odohral v Ružinove na Tomášikovej ulici v ten istý deň o 20:15, keď počas nastupovania na zastávke MHD potrel 31-ročnú ženu exkrementom.

 

Na druhý deň 30.1 o 1:20 ráno rozotrel po 29-ročnej žene výkaly na zastávke MHD Dvory v Petržalke. Okolo 2:00  začal močiť na maloletú na Kamennom námestí v centre Bratislavy. Ďalší útok sa odohral v sobotu 30.1 o 4:20, keď na križovatke Šoltésovej so Záhradníckou prišiel k 26-ročnej žene a rozotrel jej po tvári výkaly.

 

Polícia sa týmto obracia na verejnosť a apeluje hlavne na ženy, aby každý podobný útok nahlásili ihneď po čine.

 

Predchodca fekálového fantóma Martin (24) sedí vo väzbe. Čelí obvineniam zo šiestich útokov výkalmi. Zaujímavosťou je, že v čase vyčíňania sa hovorilo o desiatich prípadoch. Nie je úplne jasné, či sa nový fantóm inšpiroval jeho skutkami, alebo úradoval už v tej dobe.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies