Ďalší škandál s policajným autom: Bratislavskí maturanti si požičali auto a uniformu!

NETKY.SK • 28 Máj 2014, 13:31 • 2 min
Ďalší škandál s policajným autom: Bratislavskí maturanti si požičali auto a uniformu!

BRATISLAVA - Inšpekcia ministerstva vnútra má na stole ďalší prípad videa, v ktorom použili policajné auto a uniformy zrejme bez povolenia.

slovakia

left justify in out

Viaceré médiá informovali o videu bratislavských maturantov o fiktívnom únose triednej knihy, v ktorom sa objavil policajný seat a uniformy. "Krajská kontrola v Bratislave posunula prípad Inšpekcii Ministerstva vnútra SR, ktorá sa ním bude zaoberať," uviedla pre agentúru SITA hovorkyňa rezortu vnútra Lucia Kirinovičová.

 

Pre videoklip s policajným autom sa nedávno v polícii prepúšťalo. Zo služobného pomeru prepustili začiatkom apríla 26-ročného policajta z Nitry, ktorý požičal policajné auto a uniformy bez súhlasu nadriadeného na natáčanie videoklipu. Prepustený policajt a ďalšie dve osoby boli istý čas aj obvinené inšpekciou ministerstva vnútra. V polovici marca však obvinenia zrušil prokurátor Okresnej prokuratúry Nitra. Inšpekcia rezortu vnútra má však na prípad iný názor, momentálne čaká na doručenie spisu z nitrianskej prokuratúry. "Stále trváme na tom, že obvinenie v danom prípade bolo dôvodné," povedala Kirinovičová. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies