Ďalší rasistický incident v podaní fanúšikov Chelsea

NETKY.SK • 21 Február 2015, 14:11 • 2 min
Ďalší rasistický incident v podaní fanúšikov Chelsea

LONDÝN - Britská polícia v sobotu informovala, že vyšetruje mužov - s veľkou pravdepodobnosťou fanúšikov futbalového klubu FC Chelsea - za rasistické skandovanie pri návrate zo zápasu Ligy majstrov v Paríži.

slovakia

left justify in out

Podľa policajných zdrojov nahlásil incident znepokojený občan, ktorému sa nepozdávalo správanie mužov v stredu v centre Londýna na stanici St. Pancras. "Muži vykrikovali, keď prechádzali cez stanicu po tom, čo krátko predtým vystúpili z vlaku," uviedol zástupca polície vo vyhlásení.


Vedenie anglického futbalového klubu FC Chelsea v uplynulých dňoch pre rasizmus potrestalo päť svojich priaznivcov. Ak sa preukáže ich vina, hrozí im doživotný zákaz vstup na štadión Stamford Bridge. Predstavitelia "The Blues" sa tak rozhodli po incidente v Paríži pred utorňajším prvým osemfinálovým stretnutím Ligy majstrov na pôde Paríža Saint-Germain. Fanúšikovia Londýnčanov znemožnili nastúpiť do metra mužovi čiernej pleti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies