Ďaľší prepad v Neapole! Tentokrát prepadli Lavezziho priateľku.

NETKY.SK • 29 November 2011, 15:00 • 2 min
Ďaľší prepad v Neapole! Tentokrát prepadli Lavezziho priateľku.

aľší prepad v Neapole! Tentokrát prepadli Lavezziho priateľku.

slovakia

left justify in out

imgNEAPOL - Ezequiel Lavezzi uvažuje o prestupe do Manchestru City potom, čo jeho priateľku prepadli so zbraňou v Neapole.

26-ročného útočníka už na prestup do Barclays Premier League prehováral aj jeho reprezentačný spoluhráč Sergio Agüero, no po tomto incidente by Lavezzi už mohol zmeniť názor.

Dvaja ozbrojení lupiči v sobotu večer prepadli jeho priateľku Yaninu Screpante, a ukradli jej hodinky značky Rolex.
Útok prišiel len pár dní potom, čo bola prepadnutá aj tehotná manželka Mareka Hamšíka, ktorej ukradli luxusné auto BMW X6. Aj v tom prípade bola použitá zbraň.

Nahnevaná Screpante na Twitteri poukázala na nedostatočnú ochranu pred zlodejmi a pohrozila, že mesto opustia úplne. "Všetci hovoria, že Argentína je nebezpečná, tak čo je potom Neapol? Prepadli ma so zbraňou a ukradli mi hodinky."

Screpante po kritike od jej nasledovníkov neskôr komentáre odstránila: "Ospravedlňujem sa Neapolčanom. Ale musela som sa nejak ventilovať."

Tréner City, Mancini, odmietol prestup Lavezziho s tým, že momentálne má v kádri efektívnych útočníkov, ale nevylúčil jeho prestup do budúcnosti.

Prezident klubu, Aurelio de Laurentiis, sa medzitým pokúšal ubezpečiť reprezentanta Argentíny, že jeho rodina je v bezpečí. "V Neapole nie je viac násilia ako v Miláne alebo v Ríme, ktoré by som nazval skutočné kriminálne hlavné mestá Talianska" povedal Hollywoodsky magnát. "Určité komentáre boli vyslovené pod návalom emócií. Chcel by som povedať Yanine, že počas recesie by nemala chodiť povonku s Rolexkami na zápästí. Jej vystrašené reakcie sú oprávnené, ale možno ešte nie je celkom Neapolčanka, aby sa vedela ľahšie vyrovnávať s podobnými situáciami. Možno si dievča myslelo, že je nedotknuteľná, keď je Lavezziho priateľka, ale to nie je tento prípad. V každom prípade, Neapol je nádherné mesto a ľudia sú tu dobrosrdeční."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies