VIDEO Ďalší pracovný pohovor Zlatana Ibrahimoviča do svojej firmy Vitamin Well

NETKY.SK • 3 Máj 2016, 19:27 • 2 min
VIDEO Ďalší pracovný pohovor Zlatana Ibrahimoviča do svojej firmy Vitamin Well

PARÍŽ – Na YouTube sa objavilo nové video, v ktorom Zlatan Ibrahimovič vedie prijímací pohovor s uchádzačkou do jeho firmy Vitamin Well.

slovakia

left justify in out

Pred pár mesiacmi sme predstavili Zlatanove podnikateľské aktivity a jeho značku nápojov Vitamin Well. Zlatan už viedol pracovný pohovor s uchádzačom, ktorý bol z toho poriadne v šoku.

Tentokrát sa švédska hviezda posadila proti uchádzačke z Fínska, ktorá by chcela pracovať v jeho firme na oddelení predaja. Zlatan si samozrejme jej zručnosti nechal predviesť priamo počas pohovoru.

Útočník PSG sa neskôr spýtal uchádzačky, či sa jej páči futbal a kto je jej obľúbený hráč. Mená hráčov síce prešli vo videu cenzúrou, avšak z počtu hviezdičiek je zrejmé, že ide o najlepších futbalistov sveta.

Najobľúbenejším hráčom uchádzačky je Lionel Messi, na čo Zlatan zareagoval uznanlivo, že má kuráž mu to povedať priamo do očí na pracovnom pohovore. Nechvalne sa však vyjadrila na adresu Cristiana Ronalda, ktorého prirovnala k modelke.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies