Ďalší pád nedotknuteľnej superstar Rondy Rouseyovej

NETKY.SK • 10 Január 2017, 11:56 • 2 min
Ďalší pád nedotknuteľnej superstar Rondy Rouseyovej

LAS VEGAS - Dlho očakávaný návrat Rondy Rouseyovej nevyšiel podľa plánov. Veľa jej neprajníkov predpokladalo prehru, pretože neverili že sa dala psychicky dokopy po jej prvej prehre s Holly Holmovou z pred roku. No čo sa stalo v octagone proti Amande Nunesovej nečakal asi nikto. Ani nie čo ale ako rýchlo sa to stalo. Zápas trval 48 sekúnd.

slovakia

left justify in out

Hneď po začiatku sa Rouseyová vrhla dopredu, po tomto jej kroku prevzala iniciatívu Nunesová ktorá ju začala zasypávať s údermi až kým zápas neukončil hlavný rozhodca. Rouseyová nemala absolútne žiadnu šancu.

 

Teraz už je evidentné, že Rouseyová si nevie čo začať so zápasníčkami ktoré majú vysoký stupeň kickboxu. Chcela sa dostať do klinču ale Nunesová si s prehľadom držala dištanc. Predviedla tak krásne a presné kombinácie ktoré sa len tak nevidia. Určite ich ešte uvidíme v rôznych highlightoch Nunezovej.

 

Po zápase Rouseyová uverejnila svoje vyjadrenie k zápasu. Bola to krátka, stručná správa ale aspoň niečo, lebo po prehre s Hollmovou sme o nej dosť dlho nič nevedeli.

 

"Chcela by som poďakovať fanúšikom ktorý boli so mnou, a to nie iba v najlepších momentoch ale aj v najhorších. Nie sú slová na to čo pre mňa znamená ich podpora a láska. V poslednom roku bol mojím hlavným cieľom návrat, a to nie iba k zápaseniu ale aj k výhram. Ale zasa stáva sa, že keď niečo veľmi chceš a dáš do toho všetko, pripravíš sa a predsa to nevyjde tak ako si si to naplánoval. Som nesmierne hrdá na to kam sa dostáva ženské MMA v UFC. Klobúk dolu pred každým dievčaťom ktoré je súčasťou tohoto celého, samozrejme aj Amande. Budem potrebovať trochu času aby som prehodnotila a porozmýšľala ako ďalej v budúcnosti. Ďakujem za vloženú podporu a pochopenie."

 

Jej sklamanie je pochopiteľné, je to jej druhá prehra v rade. Obe prehry boli tvrdé knockauty. Bude to pre ňu určite ťažké dostať sa znova do hry, ak sa o to vôbec ešte pokúsi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies