Ďalší odvolaný tréner v Česku, v Plzni skončil Razým

NETKY.SK • 4 November 2014, 12:28 • 2 min
Ďalší odvolaný tréner v Česku, v Plzni skončil Razým

PLZEŇ - Iba deň po trénerskej výmene vo Vítkoviciach, kde Petra Oremusa nahradil Ladislav Svozil, pristúpili k odvolaniu hlavného kouča aj v ďalšom klube českej hokejovej extraligy - v Plzni skončil Milan Razým.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom oficiálny web západočeského mužstva. "Milanovi Razýmovi by som sa chcel za všetko, čo pre hokej v Plzni urobil, úprimne poďakovať. Bohužiaľ, v tejto situácii vidím ukončenie vzájomnej spolupráce ako východisko k zlepšeniu výkonov a postavenia v extraligovej tabuľke. Chcem ďalej poznamenať, že s každým hráčom absolvujem osobný pohovor a nevylučujem ani zmeny v kádri. S ich prístupom a nasadením v niektorých dueloch som veľmi nespokojný," uviedol na klubovom webe majiteľ klubu a generálny manažér Martin Straka. Ten ďalej špecifikoval, že asistenti Michal Straka a Jaroslav Špaček zostávajú pri mužstve. Do realizačného tímu seniorov pribudol doterajší kouč miestneho staršieho dorastu Ladislav Čihák. O jednotlivých trénerských pozíciách pre nasledujúce obdobie bude vedenie klubu z Plzne informovať v nasledujúcich dňoch.

 

Razým s Plzňou získal v sezóne 2012/2013 majstrovský titul, no v aktuálnom ročníku sa jeho zverencom nedarilo a po 18. kole im patrí až jedenáste miesto v tabuľke so ziskom 22 bodov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies