Ďalší milionár na Slovensku: V hre LOTO padol jackpot takmer dva milióny eur!

NETKY.SK • 2 September 2013, 08:57 • 2 min
Ďalší milionár na Slovensku: V hre LOTO padol jackpot takmer dva milióny eur!

BRATISLAVA - V hre LOTO získal hráč takmer dva milióny eur. Tiket si podal v zberni na Námestí hraničiarov v bratislavskej Petržalke. Čaká sa, kedy padne SUPERjackpot s prémiou v hodnote takmer 6,5 milióna eur.

slovakia

left justify in out

Šťastie sa na neho usmialo na najväčšom sídlisku na Slovensku a hra LOTO mu priniesla obrovskú výhru. Výherca JACKPOTU z prvého ťahu si po žrebovaní v nedeľu 1. septembra bude môcť pripísať na svoj účet konkrétne 1.917.833,59 eura. "Výherca si podal tiket v zberni na Námestí hraničiarov v bratislavskej Petržalke. Stavil si na vlastné štyri tipy – stĺpce a stávku si predplatil až na 12 žrebovaní. Jeho vklad do hry bol 33,60 eura. Šťastie mu priniesli čísla 4, 8, 11, 19, 34 a 44," informoval hovorca spoločnosti TIPOS Rastislav Čépe.

Hoci padol JACKPOT vo výške takmer 2 milióny eur, ešte stále je v hre niekoľkonásobne vyšší SUPERjackpot s prémiou. "Ten má hodnotu neuveriteľných 6.428.166,04 eura, preto všetci hráči hry LOTO stále majú veľkú šancu vyhrať tieto milióny," dodal hovorca spoločnosti.

TIPOS prijíma stávky na číselné lotérie LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35, KENO 10 a EUROMILIÓNY okrem štandardných zberných miest aj prostredníctvom internetu cez stránku www.tipos.sk, ako aj prostredníctvom SMS správ zaslaním bezplatnej prázdnej SMS správy na číslo 3333.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies