Ďalší Krotitelia duchov budú strašidelnejší

NETKY.SK • 30 December 2014, 15:57 • 2 min
Ďalší Krotitelia duchov budú strašidelnejší

USA - Americký režisér Paul Feig prezradil, že pripravovaný nový film o Krotiteľoch duchov bude strašidelnejší.

slovakia

left justify in out

"Chcem, aby náš film bol desivejší ako originál. So scenáristkou Katie Dipold sa na to sústredíme. Nechceme sa mierniť," povedal pre filmový magazín Empire 52-ročný rodák z Mount Clemens v Michigane.

 

Filmár taktiež vysvetlil, prečo novú snímku plánuje nakrútiť ako reboot a nie ako pokračovanie titulov z 80. rokov. "Máme pocit, že vo svete, ktorý spoznal duchov a potom ich videl vo veľkej miere skrotených, sa môžu duchovia stať nudnými," povedal Feig. "Je zábava predstaviť duchov svetu, ktorý ich ešte nestretol," dodal. 

 

Snímku Krotitelia duchov (1984) nakrútil rodák z Komárna Ivan Reitman, ktorý sa postaral aj o réžiu pokračovania z roku 1989. V oboch filmoch sa predstavili Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis, Sigourney Weaver, Rick Moranis či Ernie Hudson. Spomínaný Ramis tento rok vo februári zomrel. V očakávanej snímke stvárnia hlavné postavy ženy, herecké obsadenie však tvorcovia zatiaľ nezverejnili. Známy zatiaľ nie je ani dátum premiéry. 


Paul Feig začínal ako herec, neskôr sa začal venovať aj réžii. Nakrútil filmy ako napríklad I Am David (2003), Sám doma: Stratení na letisku (2006), Dámska jazda (2011) či Drsňáčky (2013). Okrem toho sa postaral o réžiu niektorých častí seriálov Freaks and Geeks (1999 - 2000), Arrested Development (2003), The Office (2005 - 2013) alebo Sestrička Jackie (2009). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies