Ďalší kaskadér na slovenských cestách. Jeho krvné testy šokovali aj políciu

NETKY.SK • 5 August 2022, 09:45 • 2 min
Ďalší kaskadér na slovenských cestách. Jeho krvné testy šokovali aj políciu

BRATISLAVA - Mladý vodič jazdil po Bratislave bez vodičského oprávnenia, to však nebolo všetko.

slovakia

left justify in out

Policajti Bratislavského kraja informovali na sociálnych sieťach o prípade, ktorý šokoval aj ich, napriek tomu, že na nebezpečných vodičov sú už zo svojej praxe zvyknutí. 

 

„Policajti Diaľničného oddelenia Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave včera (02. 08. 2022) v čase okolo 10:45 h mali v hľadáčiku radara motorové vozidlo zn. BMW, ktoré jazdilo po diaľnici D4 smer Rača. Jazda 34-ročného vodiča spočívala bezdôvodne v ľavom jazdnom pruhu, aj keď sa v pravom jazdnom pruhu nenachádzali žiadne pomalšie jazdiace vozidlá," začali svoj status policajti. 

 

Zo sveta: Hovorili Rusi pravdu? Z tejto veci obviňuje Ukrajinu medzinárodná organizácia na ochranu ľudských práv!

 

img

 

Prekročenie rýchlosti bez vodičáku

 

Vodič na meranom úseku jazdil rýchlosťou 161km/h, čím prekročil najvyššiu dovolenú rýchlosť o 61km/h. Ďalší detail, ktorý hliadke neunikol bol, že vodič nedával pri zmene smeru jazdy znamenie o zmene smeru jazdy.

 

„Hliadka sa rozhodla 34-ročného vodiča zákonným spôsobom zastaviť a skontrolovať. Po výzve policajta, aby vodič predložil potrebné doklady na vedenie vozidla, muž odpovedal, že vodičský preukaz nemá, nakoľko má uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá. Následnou lustráciou bolo zistené, že vodič má uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá od 13. 04. 2022 do 13. 10. 2026," uviedli policajti.

 

Z domova: Ministerka Kolíkova v netradičnej úlohe modelky. Koho týmto krokom podporila?

 

img

 

Smrtiaci koktejl

 

Policajti ďalej informovali, že 34-ročný Lukáš M. bol obmedzený na osobnej slobode a nakoľko javil požitie návykovej a omamnej látky a sám hliadke uviedol, že večer požil pervitín, eskortovali ho do jednej z nemocníc, aby sa podrobil vyšetreniu na zistenie prítomnosti omamných a psychotropných látok. Vyšetrenie preukázalo prítomnosť metamfetamínu, amfetamínu a extázy.

 

„Poverený príslušník Diaľničného oddelenia Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave začal trestné stíhanie vo veci trestného činu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky voči 34-ročnému Lukášovi M. V prípade preukázania viny pred súdom mu hrozí odňatie slobody až na dva roky," uviedla polícia. 

 

Najnovšie: Volodymyr Zelenskyj: Amnesty International svojimi klamstvami podporuje terorizmus



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies