Ďalší gól Cavaniho pomohol PSG k víťazstvu nad Nancy

NETKY.SK • 16 Október 2016, 10:21 • 2 min
Ďalší gól Cavaniho pomohol PSG k víťazstvu nad Nancy

PARÍŽ - Uruguajský útočník Edinson Cavani dopomohol presným zásahom k víťazstvu futbalistov Paríža St. Germain v stretnutí Ligue 1 na ihrisku Nancy 2:1.

slovakia

left justify in out

Parížsky celok rozhodol o zisku troch bodov v priebehu piatich minút prvého polčasu. Skóre najskôr otvoril Lucas Moura po priamom kope, ktorý zaskočil domáceho brankára. V 18. minúte využil Cavani chybu v obranných radoch súpera a po peknom lobe si pripísal na svoje konto už dvanásty gól v desiatom zápase.

 

"Začali sme dobre, ale potom sme upustili od nášho rytmu a tempa. V druhom polčase sme si to sami sťažili. Musíme tvrdo pracovať, pretože nie sme na svojom stopercentnom potenciáli," citovala agentúra AP slová stredopoliara PSG Marca Verrattiho.

 

V druhom polčase sa dostali k slovu aj hráči Nancy. V 55. minúte sa im však podarilo len skorigovať skóre zápasu na 1:2, hlavičkou sa presadil bývalý francúzsky reprezentant Alou Diarra. "Zaplatili sme za zlý vstup do zápasu. Boli tam chyby v koncentrácii. Je to škoda, pretože sme neskôr reagovali dobre," vyjadril sa autor jediného gólu Nancy.

 

Po neúplnom 9. kole je Paríž St. Germain na druhom mieste so stratou štyroch bodov na vedúce Nice, Nancy je priebežne posledné.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies