Ďalší Fritzl: Rakúšan znásilňoval svoje tri deti 13 rokov, sú ho poslal za mreže iba na osem

NETKY.SK • 9 December 2015, 22:00 • 2 min
Ďalší Fritzl: Rakúšan znásilňoval svoje tri deti 13 rokov, sú ho poslal za mreže iba na osem

SALZBURG - Päťdesiatnika z rakúskej spolkovej krajiny Salzbursko poslala dnes tamojšia justícia na osem rokov za mreže za dlhoročné sexuálne zneužívanie a znásilnenie troch vlastných detí. Rozsudok ešte nie je právoplatný, pretože obhajoba k nemu nezaujala postoj.

slovakia

left justify in out

Obžalovaný zneužíval a znásilňoval dve neplnoleté dcéry a syna v rokov 2000-2013. Dialo sa tak najmä na povale a v pivnici rodinného domu v čase, keď jeho manželka nebola doma, ale na návšteve príbuzných v Kosove, informoval rakúsky verejnoprávny rozhlas ORF.

 

Deti sa s tým zdôverili matke a trúfli si podať trestné oznámenie až v máji tohto roka.

 

Obžalovaný všetky obvinenia popieral a argumentoval, že jeho rodinní príslušníci mu krivdia. Priznal sa iba k incestu s jednou z dcér, keď bola v tínedžerskom veku, pričom s tým vraj dobrovoľne súhlasila.

 

Dve z detí sú v starostlivosti psychoterapeutov, jedna z dcér nie je momentálne kvôli psychickému stavu schopná podrobiť sa terapii.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona