Ďalší expert v SMK: Po Bárdosovi použil 'Malina Hedvigová' aj Szigeti!

NETKY.SK • 22 Apríl 2014, 16:54 • 2 min
Ďalší expert v SMK: Po Bárdosovi použil 'Malina Hedvigová' aj Szigeti!

BRATISLAVA - Kandidát SMK v prezidentských voľbách Gyula Bárdos počas kampane skomolil meno Hedvigy Žákovej Malinovej na Malina Hedvigová. V SMK ju tak pravdepodobne volajú, pretože rovnako ju pomenoval aj exminister školstva Lástló Szigeti.

slovakia

left justify in out

Bárdos sa k téme sa spolu so svojím kolegom, predsedom Republikovej rady SMK Lászlóom Szigetim vyjadroval aj dnes, po rokovaní Okrúhleho stola Maďarov na Slovensku. Dal si však pozor a obžalovanej bývalej študentke vyslovil podporu bez toho, aby sa pri jej mene pomýlil.

 

Prekvapil však jeho spolustraník Szigeti. "Predovšetkým chceme upriamiť pozornosť a vyvolať pocit solidarity s Malinou Hedvigovou," vyhlásil. Predseda konkurenčnej strany Most-Híd Béla Bugár, ktorý stál pred kamerami s oboma politikmi SMK, sa len pousmial a diplomaticky na prešľap nereagoval.

 

Szigeti však vzápätí pokračoval. "Samozrejme, istým spôsobom aj vytvoriť také prostredie, kde aj orgány činné v trestnom konaní si uvedomujú, že ľudia sledujú udalosti, sú solidárni s Malinou... s Hedvigou...teda s Hedvigou Malinovou," zamotal sa exminister školstva Szigeti znova.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies