Ďalší album bude môj najlepší, tvrdí Alicia Keys

NETKY.SK • 5 September 2014, 07:37 • 2 min
Ďalší album bude môj najlepší, tvrdí Alicia Keys

LOS ANGELES - Americká speváčka Alicia Keys vyhlásila, že ďalší album bude jej najlepším počinom. Tridsaťtriročná hudobníčka to povedala v rozhovore pre americký týždenník Billboard, keď sa jej pýtali, či novinku vydá v decembri.

slovakia

left justify in out

"Či vydám album v decembri? Viem len to, že v decembri budem mať bábätko. A viem aj to, že je to tá najlepšia hudba, akú som doteraz urobila. Som skutočne nadšená, že mám možnosť sa takto vyvíjať. Nahrávka je takmer hotová a čoskoro z nej budete niečo počuť aj vy," uviedla Keys, ktorá čaká druhé dieťa s manželom, hudobným producentom Swizz Beatzom.

 

Alicia Keys, vlastným menom Alicia Augello Cook, má na konte päť štúdioviek - Songs In A Minor (2001), The Diary Of Alicia Keys (2003), As I Am (2007), The Element Of Freedom (2009) a Girl On Fire (2012), pričom všetky okrem The Element Of Freedom sa dostali na prvú priečku amerického albumového rebríčka. K jej najväčším hitom paria skladby Fallin', You Don't Know My Name, If I Ain't Got You, No One, Like You'll Never See Me Again či Girl On Fire, no známe sú aj jej spolupráce, napríklad s Usherom (My Boo), Eve (Gangsta Lovin') alebo Jay Z (Empire State Of Mind). Speváčka získala 15 prestížnych cien Grammy z 28 nominácií, ďalej desať Billboard Music Awards a sedem ráz ju nominovali na Brit Award. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona