Ďalša STOPKA v UFC, tentoraz ju dostal Roy Nelson

NETKY.SK • 23 November 2016, 10:50 • 2 min
Ďalša STOPKA v UFC, tentoraz ju dostal Roy Nelson

Veľký obľúbenec fanúšikov Roy Nelson dostal dištanc. Po Lyotovi Machidovi a Jonovi Jonsovi je Nelson už tretím známym UFC zápasníkom v tomto mesiaci ktorého potrestali. Trest dostal od Brazílskej Asociácie MMA pretože na gala UFC Fight Night 95 v Brazílií kopol do zadku rozhodcu Johna McCarthyho.

slovakia

left justify in out

Spravil to preto lebo sa hneval, že v zápase proti Antoniovi Silvovi známejšom ako Bigfoot zasiahol neskoro. Podľa neho mal skorej ukončiť zápas. MMAfighting uverejnilo pár detailnejších informácií o celom prípade:

 

Maximálny trest za tento priestupok by mohol byť 25 mesačný dištanc a 40 000 dolárový peňažný trest. Minulý týždeň však prezident asociácie Marcelo Sedlmayer Jorge rozhodol tak, že Nelson dostane 9 mesačnú stopku ktorá mu platí spätne od 28. septembra a 24 000 dolárovú peňažnú pokutu.

 

Nelson dostal šancu na ďalšie zníženie trestu ak sa verejne a oficiálne ospravedlní McCartymu na nejakej predzápasovej tlačovke alebo priamo v oktagone. O presnom znížení sa nerozprávalo ale bolo spomenuté, že by to výrazne skrátilo jeho dištanc. Bude to ešte určite zaujímavé nakoľko Nelson je dosť tvrdý chlapík a určite z toho nebude robiť nijakú drámu. A mimochodom sa už vyjadril, že sa McCarthymu ospravedlnil a že neľutuje čo spravil nakoľko si myslí, že mal pravdu.

 

 

Nelson je 40 ročný zápasník ktorý je aktívny v oktagone od roku 2004. Nazbieral pri tom 22 výhier a 13 prehier. Aj keď nepatrí k najlepším zápasníkom, fanúšikovia ho pre jeho štýl doslova milujú.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies