Ďaloga má asi otras mozgu, Gašparovič dostal puk do tváre

NETKY.SK • 23 Február 2015, 09:48 • 2 min
Ďaloga má asi otras mozgu, Gašparovič dostal puk do tváre

PRAHA - Slovenský hokejový obranca Marek Ďaloga zo Sparty Praha skončil po nedeľňajšom zápase českej extraligy s Pardubicami v nemocnici.

slovakia

left justify in out

Člen reprezentácie SR sa podrobil detailným vyšetreniam pre podozrenie na otras mozgu. "Nemám žiadne podrobnejšie informácie," povedal podľa iSport.cz po zápase tréner Sparty Josef Jandač.
Pre Ďalogu sa neskončil dobre súboj pri mantineli v závere druhej tretiny. Druhý najproduktívnejší obranca Sparty si síce na chvíľu ešte sadol na striedačku, ale otrasený krátko nato odišiel do kabíny a následne do nemocnice.


Na ľade Sparty nedohral súboj ani ďalší Slovák. Jakub Gašparovič z tímu hostí dostal už v 9. min tečovaný puk priamo do tváre. Za pomoci lekárov odišiel do šatne a do súboja už nezasiahol. Pražský tím napokon vyhral 2:1. O výhre rozhodol päť minút pred koncom Juraj Mikuš. Dvadsaťšesťročný bek sa presadil, keď sa k nemu dostal odrazený puk po pokuse Miroslava Formana. Asistenciu pri góle si pripísal aj Mikušov krajan Lukáš Cingeľ. V drese hostí otvoril skóre v 10. min slovenský útočník Tomáš Marcinko.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies