Ďaloga dostal desiatku i "strom" a predviedol peknú akciu

NETKY.SK • 7 Január 2015, 09:37 • 2 min
Ďaloga dostal desiatku i "strom" a predviedol peknú akciu

PRAHA - Slovenský hokejový obranca Marek Ďaloga zo Sparty Praha patril medzi hrdinov utorkového stretnutia českej extraligy proti Libercu.

slovakia

left justify in out

Na výhre 4:3 po predĺžení sa podieľal dvoma asistenciami. Najskôr si však odpykal osobný desaťminútový trest za strelu na brankára po odpískaní. Pri presnom zásahu Dragouna na 3:3 sa blysol Ďaloga výbornou individuálnou akciou.

 

Ďaloga dostal osobný desaťminútový trest na začiatku stretnutia. Hvizd rozhodcovskej píšťalky nepočul a vypálil na Jána Lašáka v libereckej bránke. "Skutočne som to nepočul. Išli sme do prečíslenia dvoch proti jednému, diváci začali viac hučať a nič som nepočul. Na Lašiho (Lašáka - pozn.) by som schválne nestrieľal, sme dobrí kamaráti. Bohužiaľ, dostal som desiatku a nedalo sa to vziať späť. Musím si dávať väčší pozor," uviedol podľa webu českého denníka Sport Marek Ďaloga. 

 

V 46. min predviedol slovenský reprezentant individuálnu akciu, po ktorej sa presadil dorážkou Dragoun. "Opäť som vymýšľal, koho by som našiel v strednom pásme. Tréneri mi však niekoľkokrát hovorili, nech to skúsim sám - strieľať alebo to doraziť. Teraz to vyšlo. Dúfam, že to bude takto pokračovať," uviedol pre Sport Ďaloga, ktorý pol minúty po góle inkasoval tvrdý "strom" od Jelínka. "Sám som si doňho nakorčuľoval, keď som váhal s prihrávkou na beka. Potom už som len nechcel, aby išli do protiútoku, musel som niečo vydržať," dodal Ďaloga, ktorý si v 63. min vymenil puk s Jurajom Mikušom a ďalší slovenský reprezentant mieril presne do horného rohu bránky Liberca. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies