Dala si opraviť mobil, chlapík si stiahol jej intímne video

NETKY.SK • 2 Marec 2018, 07:41 • 2 min
Dala si opraviť mobil, chlapík si stiahol jej intímne video

PINELLAS PARK - Žena z mesta Pinellas Park v americkom štáte Florida zažalovala pracovníka miestneho zákazníckeho centra mobilného operátora, ako aj samotné centrum, za krádež intímneho erotického videa, ktoré ju zobrazovalo pri sexe.

slovakia

left justify in out

Ako Keely Hightower povedala denníku Tampa Bay Times, už keď priniesla svoj mobil do zákazníckeho centra na rutinnú krátku opravu, zdalo sa jej, že pracovník centra, Roberto Sanchez Ramos, sa s jej mobilom zapodieva nezvykle dlho. Následne až doma zistila, čo bolo vo veci. V koši svojho mailového klienta náhodou objavila vymazaný mail odoslaný z jej adresy, v ktorého prílohe bolo chúlostivé video.

Žena sa okamžite obrátila na políciu a zažalovala Ramosa aj zákaznícke centrum mobilného operátora za krádež jej vlastníctva a neprimeraný zásah do jej súkromia.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona