Dal si inzerát, po pár dňoch má zmluvu s Kilmarnockom

NETKY.SK • 14 September 2016, 12:06 • 2 min
Dal si inzerát, po pár dňoch má zmluvu s Kilmarnockom

KILMARNOCK - Anglický futbalový veterán Nathan Tyson si v sezóne 2016/2017 bude obliekať dres škótskeho prvoligového tímu FC Kilmarnock.

slovakia

left justify in out

Podľa serveru fourfourtwo.com už po pár dňoch splnil svoj účel inzerát, ktorý 34-ročný zakončovateľ zverejnil na obchodne orientovanej sociálnej sieti LinkedIn. "Poznáte niekto nejaké kluby, čo hľadajú útočníka? Som stále voľný hráč, ochotný najprv trénovať s tímom, ak si ma chcú preklepnúť. Poskytnem životopis a videozáznam z uplynulých dvoch sezón," oznámil Tyson, ktorý v minulých dvoch rokoch hral za Doncaster. PredTým pôsobil aj v Blackpoole, Derby County, Nottinghame, Readingu či ďalších kluboch z nižších anglických súťaží. Počas kariéry nastrieľal vyše sto gólov. "Som veľmi nadšený, že môžem čeliť novej výzve. Dosiaľ nikdy som nemal možnosť hrať v najvyššej súťaži. Keď sa naskytla táto príležitosť, nemohol som odmietnuť," netají radosť Tyson na webe svojho nového zamestnávateľa.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies