Dakota Johnson sa neobáva pikantných scén

NETKY.SK • 8 Február 2014, 09:15 • 2 min
Dakota Johnson sa neobáva pikantných scén

LOS ANGELES - Americká herečka Dakota Johnson sa neobáva pikantných scén v pripravovanej filmovej adaptácii bestselleru Fifty Shades of Grey: Päťdesiat odtieňov sivej (2011), pretože vraj nepozná hanbu.

slovakia

left justify in out

"Nerobí mi problém urobiť čokoľvek. Mojim tajomstvom je, že nepoznám hanbu," prezradila pre magazín Elle filmová predstaviteľka hlavnej hrdinky románu - Anastázie Steelovej. Dvadsaťštyriročnú herečku údajne viac zaujímali emocionálne aspekty príbehu, než ktorákoľvek z erotických scén. "Keď som čítala knihu, zistila som, že ma viac zaujíma, ako sa vzájomne emocionálne trápia, a nie sexuálne scény. Myslím si, že ženy čiastočne chcú byť tým, čo muža zlomí," vysvetlila. V hlavnej mužskej úlohe, multimilionára Christiana Greya, sa v očakávanej snímke predstaví Jamie Dornan, pričom vedľajšie úlohy si zahrajú napríklad Marcia Gay Harden, Rita Ora, Dylan Neal, Eloise Mumford alebo Victor Rasuk. Film, ktorý režíruje Sam-Taylor Johnson podľa scenára Kelly Marcel, by sa mal dostať do kín cez valentínsky víkend v roku 2015.

Príbeh románu Fifty Shades of Grey: Päťdesiat odtieňov sivej sa sústredí na vzťah nevinnej študentky Anastázie Steelovej a multimilionára Christiana Greya. Kniha zaujala a podnietila sexuálne fantázie miliónov žien, a tak si vyslúžila aj záujem o filmové spracovanie. Autorka E. L. James pôvodne písala príbeh ako anonymná fanúšička upírskej ságy Twilight a postupne ho zverejňovala na fanúšikovských stránkach pod názvom Master of Universe. Hlavné postavy sa volali rovnako ako tie z Twilightu - Edward Cullen a Bella Swan. James svoje dielo neskôr prepracovala, rozšírila, premenovala a rozdelila na tri časti. Román obsahuje explicitné erotické scény s BDSM praktikami, s ktorými Anastázia súhlasí, aby mohla byť Christianovou partnerkou. Knihy vyvolali búrlivú diskusiu plnú protichodných názorov, no medzi ženami sú mimoriadne populárne. Z trilógie sa na celom svete predalo už vyše 70 miliónov kópií. Všetky tri časti už vyšli aj v slovenskom preklade. 

Dakota Mayi Johnson je dcérou Melanie Griffith a Dona Johnsona. Predstavila sa v snímkach Sociálna sieť (2010), Kráska a zviera (2011), 21 Jump Street (2012) či Zásnuby na dobu neurčitú (2012). Okrem toho je známa aj zo seriálu Ben and Kate (2012 - 2013), v ktorom stvárnila hlavnú postavu, Kate Fox. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies